Pajun treenipäiväkirja

Pajun (vuonna 2002 syntynyt salukinarttu) treenausta. Josko ykkösistä napsahtaisi tulos tulevaisuudessa...

torstaina, elokuuta 03, 2006

Treenausta: Harkkaryhmän treenit 3.8.

Aihe: Irtoaminen ja sivuetäisyys
Harjoitus: Ympyrärataa jossa putket vastakain ja kaksi hyppyä putkien välissä molemmin puolin. Tätä mentiin ympäri molempiin suuntiin. Lopuksi rata jossa ympyrärata oli yhtenä elementtinä.
Palkka: Namisukassa frolikkia, pussinameina nakkia ja frolikkia

Huomioita: Väärät namit. Frolik-sukka syötiin kyllä, mutta vain koska muuta ei ollut tarjolla (ei siis innostanut Pajua lainkaan). Nakeilla sain edes jotain eloa koiraan.
Irtosi hypyille radanpätkässä yllättävän hyvin, kepeillä pysyi itsenäisesti suorittamassa sillä aikaa kun valssasin putken suulle. Putkesta ulostullessa tulee odotella putken suulla Pajua ja ampaista siitä liikkeelle niin vauhti pysyy hyvänä. Jos menen liian kauas, vauhti putoaa. Namisukan antoa muutettiin koulutusohjaajan vinkistä niin että juoksen niin lujaa kuin pääsen namisukka kädessä karkuun, ja kun Paju ottaa minut kiinni, sukka lentää. (aiemmin vain heitin sukan palkaksi) Nopealla kokeilulla toimi hyvin, ja tulen jatkamaan sitä tulevaisuudessakin. Toivottavasti tällä keinolla Pajulle tulee mielikuva siitä että minun kanssanikin voi mennä lujaa.

1 Comments:

At 27 elokuuta, 2006 14:22, Anonymous Anonyymi said...

Hei!

Eksyin sivuillesi Blogilistan kautta ja hyvältä näyttää! Tervetuloa seuraamaan myös meidän agiliitoamme ja jakamaan hyviä vinkkejä!

Aurinkoisia liitopäiviä!

 

Lähetä kommentti

<< Home